keskiviikko 28. elokuuta 2019

Zdraví Výhody Ovoce Smoothies

smoothie

Tělo s klíčové živin. nejlepší prostředek vědět přesný aktivní složky smoothie je sebe. Všechny ty, vyžadují mixéru, ovoce a také báze, jako je voda, mléko nebo jogurt. Aby vaše vlastní smoothie recepty může nápověda vyhnout se ovoce od cesty do odpadu, zatímco dodávky přínosy bude udržovat na ideální track k dobré zdraví.

Vitamíny , stejně jako Minerály

Tam jsou šest kategorie ovoce obsahují řadu živin-- citrusy, jahody, exotické, peckovice, pomes , stejně jako melouny.

Citrusové plody, jako grapefruit, pomeranče, mandarinky , stejně jako citrony, mám dobrá množství vitaminu C, draslíku a kyseliny listové. Vitamin C asistence imunitní systém a také vyrábí kolagenu že aids v rámce vašeho těla. Draslík podporuje vaše srdce funkce a také asistence udržet pravidelně krevní tlak, zatímco kyselina listová inzeruje zdravý buněk.

Berry klasifikace se skládá z borůvky, jahody, ostružiny, maliny, brusinky a také hrozny. Oni obsahovat některé antioxidanty, že zmenšit otok a fytonutrienty, že nápověda boj nemoc.

Tropické plody include papája, kiwi, ananas, avokádo, kokos, granátová jablka, banány a také manga. Typicky, tyto plody jsou zdroje vitamínu C, draslíku, kyseliny listové a také manganu, který udržuje vaše kosti, krevního cukru, štítné žlázy a nervy zdravá a vyvážená.

Obvyklý peckovice plody jsou třešně, višně, meruňky, broskve , stejně jako švestky. Oni dejte beta karoten, draslík a vitamín C, Beta karoten asistence vaše vize a také imunitní systém funkce účinně.

Pomes ovoce include jablka a také hrušky, které zahrnovat vitamín C a také draslíku. Meloun klasifikace se skládá z meloun, meloun, honey dew , stejně jako casaba, které všechny obsahovat dostatek množství vitamínu C.

Vlákno

Náročné ovoce smoothies recepty může pomoc dostat navrhl spotřeby vlákniny, což je o 25 gramů pro ženy , stejně jako 38 gramů pro kluků. Jeden nabídka ovoce většinou má dva 4 g vlákniny s ostružiny, hrušky a jablka s nejvyšší možnou zaměření 5 sedm g na nabídka. Rozpustné vlákniny nalezeno v ovocných aids zpomalit trávení a mohl pomoc řízení glukózy v krvi , stejně jako menší cholesterolu.

Zdravé smoothie Base

Produkci vlastní smoothie znamená, že dostat vybrat základu vkus. Můžete přidat vody, kravské mléko, sójové mléko nebo jogurt do ovoce za účelem include hromadné. mnohem zdravější alternativy bych rozhodně include vody, nízkotučného mléka nebo nízkotučného jogurtu, který bude include chuť a živiny, aniž velký počet kalorií. Voda bude nabídka vaše tělo s kapalina je potřebné metabolismus potravin , stejně jako doprava živin. Low-tuk mléko obsahuje vápníku a také vitamin D, který pomoc vaše kosti pobytu silné.

Zdravé smoothie Tipy

Když snaží přístřešek nebo zachovat zdravá a vyvážená hmotnost zdravé smoothies může využil jako jídlo výměna, nikoli příslušenství. Například, konzumovat na bázi mléka smoothie ráno jídlo nebo konzumovat alkohol na vodní bázi zdravé smoothie jako pohoštění. Ovoce smoothies může zdravý extra každý dish strategie jak dlouho budeš udržet části ovládání. Poraďte zdravotnickým pracovníkem na přesně jak nejlepší include smoothies v dieta strategie.

Smoothie Recepty

U Sokolovny 17

507 03 Vysoké Veselí

726 618 621

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti